Lichaamsversterkende Reishi

reishi paddestoelReishi is één van de meest bekende paddenstoelen uit China en Japan die bekend staat om zijn krachtige werking om het menselijk lichaam te beschermen en de vitaliteit/welzijn te bevorderen door een gunstige invloed op het immuunsysteem.
Ook wel de "paddenstoel van de onsterfelijkheid" genoemd!Sinds het begin van onze beschaving hebben mensen de gewoonte kruidige planten en paddenstoelen te gebruiken bij het bereiden van hun voedsel en als hulp voor een gezond leven. Daarbij gaat men uit van de gedachte dat planten natuurlijke stoffen bevatten die onze gezondheid kunnen bevorderen en negatieve invloeden kunnen beperken.
De laatste jaren is het gebruik van deze paddenstoelen wereldwijd sterk toegenomen en zijn ze populair geworden als voedingssupplementen, die men eenvoudig bij de drogist of natuurwinkel kan kopen.
Reishi, ook wel Ganoderma Lucidum genoemd, is als paddenstoel zeer opmerkelijk, omdat hij vooral vanwege zijn gezondheidswaarde wordt gebruikt en minder vanwege zijn voedingswaarde. reishi in de natuur

In Aziatische landen wordt deze heilzame paddenstoel al eeuwenlang gebruikt als bevorderaar (promotor) van een gezond en lang leven.
Deze paddenstoel heeft daarom al eeuwenlang een goede reputatie. Behalve dat hij de jeugdige kracht en vitaliteit van mensen zou vergroten, zijn er specifieke krachten gemeld vanwege:

- zijn anti-oxidante werking
- zijn reinigende werking
- zijn lichaamsherstellende werking
- zijn goed invloed op cholesterol
- het behoud van een goede balans
- zijn goede invloed op ons immuunsysteem.

Delen van de Reishi paddenstoel bevatten ook stoffen (o.a. Triterpenen), waarover al veel gepubliceerd is, zie hiervoor de laatste onwikkelingen op Internet.
Zoek ook onder de term "Reishi" of "Reishi Sporen" als Immuno modulator of in relatie tot elk lichamelijk probleem.

Er is een groot aantal producten op de markt, die van Reishi / Ganoderma Lucidum zijn afgeleid, zoals: thee, koffie, poedervorm en voedingssupplementen. Ze worden van verschillende delen van de paddenstoel bereid:

• a. de schimmeldraden (mycelium)
• b. de paddenstoel zèlf, ook wel het vruchtlichaam genoemd (in het Engels: carpohole of fruiting body)
• c. de 'sporen' van de paddestoel

Welk product wordt gebruikt, is afhankelijk van het doel wat je wilt bereiken.
Vooral de laatstgenoemde, de Sporen, is de meest geconcentreerde vorm van de paddenstoel, door zijn hoge waarde aan polysacchariden en triterpenen. Dit in tegenstelling tot Mycelium die alleen Polysaccharides bevatten, die bovendien door verhitting als extract hun moleculaire structuur verliezen. Wij adviseren dan ook het gebruik van Sporen capsules als ondersteuning voor het lichaam en het beste adaptogeen effect.

Inmiddels zijn er patiënten die onze Reishi Sporen capsules al maanden/jaren in hoge concentraties gebruiken en daar zeer tevreden over zijn, immers ze hebben de levensverwachting kunnen bijstellen en de kwaliteit van hun leven aanzienlijk zien verbeteren.

Voorts is er inmiddels een Consumentenonderzoek afgerond met onze Reishi gebruikers, die de volgende ervaringen/effecten meldden:

• In het algemeen verbetering van gezondheid. Men voelt zich fitter, schoner.
• Men presteerde beter bij duursporten
• Geeft pollen minder kans
• Men is minder of helemaal niet meer bevattelijk
• Makkelijker kunnen ontspannen
• Sneller herstel, sneller aansterken
• Meer energie
• Minder moe
• Verbetering kwaliteit van leven
• Verbetering van algemeen gevoel:
  • Psychisch rustiger
  • minder stressgevoelig
  • rustgevend

Een beter bewijs van onze Reishi kunt u niet krijgen!

Meer weten? Vraag gratis onze Reishi Spore Broken folder aan!

Medi-Marketing International biedt deze hoogste kwaliteit van de Reishi Spore Broken capsules, tegen een scherpe prijs, t.w. 28,25 per flacon met 100 capsules, zie ook onze aanbiedingen hieronder bij aankoop van 200 stuks of meer.
Onze Reishi capsules worden ISO-gecertificeerd gefabriceeerd, dus qua kwaliteit en inhoud gegarandeerd!

reishi verpakking De dagdosering is afhankelijk van het gebruik:

- 3 á 6 capsules voor behoud van een goede invloed
- 9 á 12 capsules indien men zich beter wil voelen, voor herstel na ziekte
- 18 á 24 capsules tijdens een chemokuurbehandeling (elk uur van de dag 1), echter telkens na het innemen van de chemomedicijnen 1-2 dagen wachten. Dit geldt vooral voor de nieuwe vaatremmende chemokuren.
Overleg desnoods eerst met uw arts.

Elke capsule bevat 300 mg Reishi (80 % Sporen, 20 % Vruchtlichaam), met een hoge concentratie Polysaccharides (ca.10 %) en Triterpenen (4 %).
De Reishi sporen bevatten zeer waardevolle bestanddelen. Om deze vrij te maken worden de sporen, vanwege hun harde schil, eerst met een geavanceerde fysische methode in kleinere deeltjes gebroken. Dit bevordert optimale vertering en absorptie in het menselijk lichaam. Het vruchtlichaam-extract wordt gemaakt met een extract technologie, die gebruik maakt van lage temperaturen, zodat de suiker-ketens (o.a. de polysacchariden) intact blijven en hun goed invloed op ons lichaam behouden. Het extract percentage is 12:1. Door deze techniek ontstaat een veel sterker geconcentreerde vorm van Reishi.

Bij normaal gebruik zijn er geen nadelige reacties bekend (wij verkopen deze Reishi capsules al meer dan 7 jaar!), alleen bij hoge doseringen en lang gebruik (6 maanden en langer) is er een kleine kans op maag-darmbezwaren, duizeligheid en droge mond, die na het stoppen of verlagenm van de dagdosering ervan weer overgaan.

Let op: Bij gebruik bij nieuwere vormen van b.v. angiogenese-remmers, is enige voorzichtigheid geboden. Omdat de afbraak van deze chemo-medicijnen ook via de lever-enzymsystemen verloopt, zou de Reishi hiermee kunnen interfereren, reden om de Reishi capsules niet tegelijkertijd te gebruiken. U kunt dan het beste Reishi 1-2 dagen na de chemokuur weer gaan innemen.
Ook is Reishi niet geschikt voor kinderen tot 18 jaar, voor zwangeren en bij borstvoeding.

NIEUW: REISHI SPORE OLIE CAPSULES.
Bevatten een extra hoge concentratie Triterpenen (>10 %!) en zijn vooral bedoeld als extra krachtige invloed op ons lichaam.
Daarnaast hebben ze een adaptogeen effect, waardoor ze bescherming bieden tegen een groot aantal biologische, milieu en sociale stressoren en celversnellers.
Elke flacon bevat 60 capsules met 150 mg Olie-extract.

Dosering:  3 x daags 2 capsules.

De Reishi Spore Olie capsules kosten per flacon 69,50 Euro.


BESTELLEN

U kunt ook kiezen uit de volgende speciale aanbiedingen:

100 capsules REISHI Spore Broken:    28,25
200 capsules REISHI Spore Broken :   49,95
400 capsules REISHI Spore Broken :   89,95
600 capsules REISHI Spore Broken : 129,95


2 x Reishi Spore Olie flacons = 120 capsules: 135,00 Euro
3 x Reishi Spore Olie flacons = 180 capsules: 189,00 Euro

Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten in Nederland.

U kunt onze ISO-gefabriceerde en gecertificeerde  REISHI Spore Broken CAPSULES via de volgende betalingsmethodes bestellen:

1. Per bankoverschrijving of storting vooraf op bankrekeningnr. 68.06.95.893 t.n.v. Healthy Retail BV te Ermelo.
t.
Gaarne per E-mail aantal capsules/flacons, uw naam, adres en woonplaats bevestigen.

2. Onder rembours per post, na opgave per E-mail van uw naam, adres, woonplaats, rekening houdend met extra rembourskosten van 16,00 Euro.

Voor overige informatie of vragen:

Healthy Retail BV
Tolweg 22
3851 SK Ermelo
Tel. 0341-495424
Fax. 0341-495474
E-mail


Ingeschreven in de KvK Oost-Nederland onder nr. 57088950